Informácie o 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo a recenzie

3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 59323/06/10 Materiál: kov Farba: bronzová Zdroj svetla: 3xGU10, 50W (je súčasťou balenia) Sada obsahuje 3 kusy priemer montážneho otvoru: 8,4 cm Šírka: 11 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Stropné svietidlá » bodo… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo
Cena
10.18 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo za výhodnú cenu 10.18 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3547.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 93 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie 3547 Massive quartz 59323/06/10 3x podhľadové svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie