Recenzia Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst

Elektroakustická gitara s tvarom tela Super Jumbo zo série SJ. Vrchná doska je vyrobená zo smreka Sitka, zadná doska je z mahagónu a dokončené sú nitrocelulózovou povrchovou úpravou. Dvojdielny javorový krk má menzúru 648 mm a je osadený palisandrovým hmatníkom s rádiusom 305 mm a 20 štandardnými pražcami. Nultý pražec je vyrobený z Tusq materiálu a má šírku 43,8 mm. Hmatník je zdobený Mother-of-p… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst
Cena
5 049 €
Dostupnosť
Info v obchodu
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » muziker.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop muziker.sk predáva tento tovar Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst za výhodnú cenu 5 049 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 711106111216 286340.

Dodávateľ je známa firma Gibson čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Gibson.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst Gibson

- názory a skúsenosti k produktu Jumbo s elektronikou Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst od kvalitného výrobcu Gibson si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu muziker.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode muziker.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop muziker.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Jumbo s elektronikou Gibson.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Gibson som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Gibson. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Jumbo s elektronikou a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Gibson J-200 Standard 2019 Vintage Sunburst

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od muziker.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Jumbo s elektronikou - ďalšie recenzie a informácie