Informácie o Massive 85043/40/31 svietiaca lišta a recenzie

Massive 85043/40/31 svietiaca lišta Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 85043/40/31 Materiál: kov / plast Farba: priehľadná / biela Zdroj svetla: 1xG13, 36W (úsporná žiarovka je súčasťou balenia) Výška: 10 cm Šírka: 126 cm Hĺbka: 9 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Osvetlenie pod linku » Massive 85043/40/31 sviet… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive 85043/40/31 svietiaca lišta
Cena
12.22 €
Dostupnosť
Skladom 25.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive 85043/40/31 svietiaca lišta za výhodnú cenu 12.22 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3565.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive 85043/40/31 svietiaca lišta Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive 85043/40/31 svietiaca lišta od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 90 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive 85043/40/31 svietiaca lišta vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive 85043/40/31 svietiaca lišta

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive 85043/40/31 svietiaca lišta. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive 85043/40/31 svietiaca lišta

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie