Informácie o Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku a recenzie

Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku Osvetlenie pod kuchynskú linku AQUALINE je úžasným pomocníkom. Osvetlí nádherné požadované miesto. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 85043/22/31 - Materiál: kov / plast - Farba: biela - Svetelný zdroj: 2xG13, 2 x 18W (v cene) - Výška: 15,6 cm - Šírka: 64,5 cm - Hĺbka: 9,7 cm… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku
Cena
11.35 €
Dostupnosť
Skladom 20.04.2021
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku za výhodnú cenu 11.35 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3033.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 93 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive AQUALINE 85043/22/31; IP54; osvetlenia pod linku

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie