Informácie o Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo a recenzie

Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo Záhradné nástenné svietidlo je v tvare lucerničky. Je odolné voči vlhkosti i dažďu. Štýlový vzhľad je podporený starožitne zlatistou farbou. S touto lampášom bude každá záhrada útulnejší. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 15421/42/10 - Materiál: kov / sklo - Farba: starožitná zlatá… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo
Cena
29.48 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo za výhodnú cenu 29.48 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2532.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 87 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive BABYLON 15421/42/10 záhradné nástenné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie