Informácie o Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo a recenzie

Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo Nástenné svietidlo CLEO je vhodné do interiéru. Svetlo svieti hore a dole. Žiarovka je už zahrnutá v cene. -Výrobca: Philips/masívne-A úplne nový produkt vo svojom pôvodnom balení-Ident. Č.: 33132/17/10-Materiál: kov/plast-Farba: satén-Svetelný zdroj: 2 x 2x50W GU10 (v cene)-Šírka: 6 cm-Výška: 16,6 cm-Hĺbka: 10 cm-Svieti hore a dole-Poštovné cena je nez… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo
Cena
29.57 €
Dostupnosť
Skladom 20.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo za výhodnú cenu 29.57 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2258.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 88 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive CLEO 33132/17/10 nástenné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie