Informácie o Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa a recenzie

Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa Stolná LED lampa CRAIG je vhodná do pracovne alebo študentskej izby. Je tmavej farby a má moderný dizajn. -Výrobca: Massive. -úplne nový produkt, v originálnom balení -Nr.kat: 66716/11/10 -materiál: Kov / plast -farba: Čierna / chrómová -Zdroj Ssvetla: LED modul 2,5W (v cene) -výška: 59,1 cm -šírka: 16,5 cm -Hlbka: 17,8 cm - Spínač zapnuté / v… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa
Cena
31.72 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa za výhodnú cenu 31.72 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1543.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 73 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive CRAIG 66716/11/10 stolná LED lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie