Informácie o Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo a recenzie

Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo Podhľadové svetlo FERN má nespornú výhodu v nenápadnosti. Kto nemá rád klasické visiace lustre, iste podhľadové svietidlo ocenia. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 59785/17/10 - Materiál: kov / sklo - Farba: Saténová - Svetelný zdroj: 1xE27, 8W (úsporná žiarovka je v cene) - Priemer otvoru: 13 cm - Šírk… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo
Cena
11.35 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo za výhodnú cenu 11.35 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1248.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 78 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive FERN 59785/17/10 podhľadové svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie