Recenzia Massive GAP 16265/30/10 reflektor

Massive GAP 16265/30/10 reflektor Vonkajší reflektor GAP je vhodný na osvetlenie miesta pred garážou, príjazdovej cesty alebo priestoru za domom. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 16265/30/10 - Rad Outdoor (vonkajšie osvetlenie) - Materiál: kov / sklo - Farba: čierna - Svetelný zdroj: 2xG24D, 26W (úsporné žiarovky sú v cene) - Krytie proti vlhkosti… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive GAP 16265/30/10 reflektor
Cena
11.35 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive GAP 16265/30/10 reflektor za výhodnú cenu 11.35 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1277.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive GAP 16265/30/10 reflektor Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive GAP 16265/30/10 reflektor od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 84 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive GAP 16265/30/10 reflektor vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive GAP 16265/30/10 reflektor

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive GAP 16265/30/10 reflektor. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive GAP 16265/30/10 reflektor

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie