Informácie o Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14 a recenzie

Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14 Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 07616/01/54 Materiál: kov / plast Farba: čierna Zdroj svetla: 1 x E14, max 40W (nie je súčasťou balenia) Šírka: 8 cm Výška: 12,5 cm Hĺbka: 16,5 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Nástenné osvetlenie » centrálne » Massive JOHNSO… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14
Cena
29.53 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14 za výhodnú cenu 29.53 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3758.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14 od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 72 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive JOHNSON 07616/01/54 nástenné osvetlenie E14

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie