Informácie o Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa a recenzie

Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa Nástenné svietidlo JUSTINA je vhodné do interiéru. Má pekný tvar kvety. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 36502/06/10 - Materiál: kov / sklo / plast - Farba: antická hnedá - Svetelný zdroj: 1 x E14, 40W (nie je v cene) - Farba svetla: teplá biela - Výška: 26 cm - Šírka: 12,5 cm… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa
Cena
12.22 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa za výhodnú cenu 12.22 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3391.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 80 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive JUSTINA 36502/06/10 nástenná lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie