Informácie o Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo a recenzie

Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo Svietidlo KAVO je vhodné do obývacej izby, spálne alebo študentskej izby. Jeho prednosťou sú otáčavé kĺby, vďaka ktorým môžete lúče svetla nasmerovať do rôznych smerov. Svietidlo je možné kombinovať aj s inými svetlami z rovnakej série. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 55414/43/10 - Materiál: kov / plast - Farba… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo
Cena
66.64 €
Dostupnosť
Skladom 25.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo za výhodnú cenu 66.64 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 953.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 82 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive KAVO 56414/43/10 - LED svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie