Informácie o Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo a recenzie

Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo Výrobca: Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 37562/43/10 Materiál: kov Farba: hnedá Zdroj svetla: 1 × E14, max 40 W (nie je súčasťou balenia) Výška: 32 cm Šírka: 15,5 cm Hĺbka: 11,6 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Nástenné osvetlenie » centrálne » Massive KENE 37562/43/10 nás… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo
Cena
18.91 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo za výhodnú cenu 18.91 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3887.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 93 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive KENE 37562/43/10 nástenné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie