Recenzia Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa

Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa Stolná LED lampa KENNY je vhodná do pracovne alebo študentskej izby. Je vo fialovej farbe, pôsobí moderným dojmom. -Výrobca: Massive -Nová, v originálnej krabici -Ident. č.: 66714/96/10 -materiál: Kov -farba: Fialová -Zdroj svetla: 1 modul HighPowerLED, 1 x 2,5W (súčasťou balenia) -výška: 46,4 cm -šírka: 12 cm -Pohyblivé Rameno lampy -Vsta… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa
Cena
21.82 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa za výhodnú cenu 21.82 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 823.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 90 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive Kenny 66714/96/10 stolná LED lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie