Recenzia Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED

Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED Stropné svietidlo COCCINET je vhodné do detskej izby. Vzhľadom pripomína lienku s kvetinkou. Svietidlo vyzerá naozaj roztomilo. -Výrobca: Massive -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Nr.kat: 41157/55/10 -Série: KICO -materiál: Kov / plast -farba: Viacfarebná -Zdroj Svetla: 1xE27, 14W (úsporná žiarovka je v cene) + 1 x 1W LED… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED
Cena
34.63 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED za výhodnú cenu 34.63 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1608.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive KICO COCCINET 41157/55/10 stropné svietidlo LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie