Recenzia Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo

Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo Svietidlo KINGSTON je vhodné do detskej izby. Vzhľadom pripomína korunu sa 3 cípmi. Svietidlo prenesie deti do rozprávky. -Výrobca: Massive -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Ident. č.: 40629/31/10 -Série: KICO -materiál: Kov / drevo -farba: Biela -Zdroj Svetla: 1xE27 max 40W (nie je súčasťou balenia) -maximálna Výška: 185 cm (možno s… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo
Cena
14.26 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo za výhodnú cenu 14.26 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1273.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 77 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive KICO KINGSTON 40629/31/10 svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie