Recenzia Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa

Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa Stolná lampa Massive KOSTANO je vhodná do obývacej izby alebo spálne na nočná stolík. Je možná kombinave s lustrom z rovnakej série. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 37314/11/10 - Materiál: kov / sklo - Farba: chróm - Svetelný zdroj: 1xE14 max 60W (nie je súčasťou balenia) - Priemer: 12 cm - Výška: 45 cm … Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa
Cena
18.91 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa za výhodnú cenu 18.91 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1332.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 90 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive KOSTANO 37314/11/10 stolná lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie