Informácie o Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca a recenzie

Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca Závesný luster AGEE je vhodný do interiéru. Pôsobí jednoduchým a moderným dojmom. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 36950/86/10 - Materiál: kov / plast - Farba: hnedá - Svetelný zdroj: 1 x E2, max 75W (nie je v cene) - Výškovo nastaviteľný: max: 150 cm, - Priemer: 16 cm - Cena poštovného je nezá… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca
Cena
29.39 €
Dostupnosť
Skladom 25.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca za výhodnú cenu 29.39 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3300.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 72 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive lampa AGEE 36950/86/10 visiaca

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie