Informácie o Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie a recenzie

Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 55882/11/10 Séria Outdoor (vonkajšie osvetlenie) Materiál: kov / sklo Farba: chrómová Zdroj svetla: 2 × E14, max 40 W (nie je súčasťou balenia) + 6 × G9, max 40 W (nie je súčasťou balenia) Stupeň krytia: IP43 Výška: 12 cm Šírka: 37 cm regulovate… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie
Cena
17.17 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie za výhodnú cenu 17.17 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3880.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 76 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive LAVENDER 55882/11/10 stropné vonkajšie osvetlenie

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie