Informácie o Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 a recenzie

Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 Nástenné svietidlo LINZ je možné umiestniť aj do vonkajších priestorov. Je vybavené krytím proti vlhkosti, takže nie je potrebné sa báť rosy alebo námrazy. Svetlo je dostupné aj v inej farebnej variante. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 16314/93/10 - Rad Outdoor (vonkajšie osvetlenie) - Materiál: kov / pl… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44
Cena
22.41 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 za výhodnú cenu 22.41 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1357.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 86 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive LINZ 16314/93/10 nástenné svietidlo IP44

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie