Informácie o Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10 a recenzie

Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10 Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 56220/48/10 Materiál: kov Farba: hliníková Zdroj svetla: 1xGU10, 75W (je súčasťou balenia) Prepínač on / off Výška: 11,5 cm Šírka: 14 cm Dĺžka: 6,5 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Nástenné osvetlenie » bodové » Massive nástenné… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10
Cena
14.62 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10 za výhodnú cenu 14.62 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3746.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10 od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 95 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive nástenné osvetlenie TANDEM 56220/48/10

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie