Informácie o Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo a recenzie

Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 59333/11/10 Materiál: kov / plast Farba: chrómová Zdroj svetla: 3xGU10, 50W (úsporné žiarovky sú súčasťou balenia) Sada obsahuje 3 svetlá priemer montážneho otvoru: 7,4 cm Šírka: 9 cm Minimálna výška: 11 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svi… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo
Cena
11.35 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo za výhodnú cenu 11.35 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 59333/11/10 3729.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 86 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive OPAL 59333/11/10 -3 x podhledové svetlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie