Recenzia Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo

Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo Nástenné LED svietidlo Orbits je veľmi moderné osvetlenie. Dizajnovo je dosť nezvyčajné. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 56420/31/10 - Materiál: kov / plast - Farba: biela - Zdroj svetla: 1 modul PowerLED, 1x7,5W (v cene) - Šírka: 9 cm - Výška: 18,1 cm - Hĺbka: 11,5 cm - Cena poštovného je nezávi… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo
Cena
28.81 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo za výhodnú cenu 28.81 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1556.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 92 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive ORBITS 56420/31/10 nástenné LED svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie