Recenzia Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom

Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom Nástenné svetlo s čidlom OSLO je vhodné na umiestnenie von, pretože je vybavené krytím proti vlhkosti a dažďu. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 17014/47/10 - Rad Outdoor (vonkajšie osvetlenie) - Materiál: kov / plast - Farba: inox - Svetelný zdroj: 1xE27 max 60W (nie je súčasťou balenia) - Farba svetl… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom
Cena
34.33 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom za výhodnú cenu 34.33 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 48.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 92 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive OSLO 17014/47/10 nástenné svetlo s čidlom

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie