Informácie o Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo a recenzie

Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo Stropné bodové svietidlo PHOBOS je vhodné umiestniť do interiéru. Má tri ohybné reflektory. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 54063/17/10 - Materiál: kov - Farba: saténová - Zdroj svetla: 3xGU10, 3 x 50 W (v cene) - Výška: 9 cm - Šírka: 11 cm - Hĺbka: 11 cm - Cena poštovného je nezá… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo
Cena
13.97 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo za výhodnú cenu 13.97 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2980.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 92 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive PHOBOS 54063/17/10 stropné bodové svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie