Recenzia Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster

Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster Závesný luster Prisca je veľmi moderným kusom osvetlenie. Tienidlo je riešené obyčajnou konštrukciou z kovových tyčí, bez textílie alebo plastu. - Výrobca: Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 41532/43/10 - Materiál: kov - Farba: hnedá - Svetelný zdroj: 1xE27 max 60W (nie je súčasťou balenia) - Výškovo nastaviteľné: max 172… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster
Cena
28.81 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster za výhodnú cenu 28.81 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1003.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 79 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive PRISCA 41532/43/10 závesný luster

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie