Informácie o Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA a recenzie

Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA Nástenné svietidlo SADE možno umiestniť do kúpeľne. Je kryté proti vlhkosti, nemusíte sa teda báť poškodenia parou z kúpeľa alebo vlhkosťou. Svietidlo má nenápadne zabudovaný držiak na zdrkadlo, takže má viac spôsobov použitia. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 34142/11/10 - Materiál: kov / sklo… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA
Cena
20.08 €
Dostupnosť
Skladom 24.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA za výhodnú cenu 20.08 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 535.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 88 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive SADE 34142/11/10 nástenné svietidlo AQUA

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie