Informácie o Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo a recenzie

Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo Nástenné svietidlo SIRIUS je vhodné do kuchyne, jedálne alebo študentskej izby. Má čierne doplnky. Je dostupné aj v inej cenovej a tvarové variante. - Výrobca: Philips / Massive - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 56440/11/10 - Materiál: kov / sklo - Farba: chrómová - Svetelný zdroj: 1xGU10, 50W (v cene) - Výška: 11,3 cm - Ší… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo
Cena
14.26 €
Dostupnosť
Skladom 24.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo za výhodnú cenu 14.26 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 380.

Dodávateľ je známa firma Bright Light čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Bright Light.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo Bright Light

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo od kvalitného výrobcu Bright Light si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 77 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Bright Light.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Bright Light som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Bright Light. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive SIRIUS 56440/11/10 nástenné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie