Informácie o Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie a recenzie

Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie Výrobca: Philips / Massive Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 56117/17/10 Materiál: kov Farba: matný chróm Zdroj svetla: 4 x GU10, 4 x 50W (úsporné žiarovky Philips sú súčasťou balenia) regulovateľné svetlá Šírka: 117 cm Výška: 5,3 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Stropné svietidlá » stropné bo… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie
Cena
29.5 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie za výhodnú cenu 29.5 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3782.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 80 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive TERRA 56117/17/10 stropné osvetlenie

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie