Recenzia Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster

Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster Závesný luster VARESE je vhodný do vonkajších priestorov. Možno ho zavesiť do altánku alebo vonkajšieho posedenia. Má romantický vzhľad. -Výrobca: Massive -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 15446/86/10 -Venkovní Svietidlo (exteriérové ​​osvetlenie) -materiál: Kov / sklo -farba: Hnedá rustikálny -Zdroj Svetla: 1xE27 max 100W (ni… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster
Cena
38.7 €
Dostupnosť
Skladom 28.05.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster za výhodnú cenu 38.7 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1501.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster Massive

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 70 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Massive VARESE 15446/86/10 závesný luster

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie