Informácie o Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED a recenzie

Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 33809/31/16 Materiál: plast Farba: biela Zdroj svetla: 1 × modul LED, 6W (súčasťou balenia) Výška: 2,8 cm Dĺžka: 48 cm Šírka: 3,4 cm Vstavaný prepínač on/off Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Osvetlenie pod linku » Philips 33809/31/16 LOV… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED
Cena
22.99 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED za výhodnú cenu 22.99 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 4076.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 87 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips 33809/31/16 LOVELY osvetlenie pod linku LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie