Informácie o Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED a recenzie

Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED Stropné svietidlo BAUME je vhodné do kúpeľne. Je odolné voči vlhkosti a striekajúcej vode. Svietidlo bude vyzerať nádherne v moderných priestoroch. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 32053/31/16 - Materiál: plast - Farba: biela - Krytie proti vlhkosti: IP44 - Zdroj svetla: 3xModu LED, 3 x 2,5W… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED
Cena
63.73 €
Dostupnosť
Skladom 20.04.2021
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED za výhodnú cenu 63.73 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1700.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 79 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips BAUME 32053/31/16 stropné svietidlo AQUA - LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie