Informácie o Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička a recenzie

Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička Stolná lampa CRANE je vhodná na osvetlenie pracovnej plochy vo Vašej kancelárii, pracovni alebo študentskej izbe. Má moderný nadčasový dizajn. -Výrobce: Philips -Úplne nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 66710/30/16 -Materiál: hliník -farba: čierna -Zdroj svetla: 1x modul HighPowerLED / 1 x 6,5 W -Flexibilní rameno -farba svetla… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička
Cena
101.55 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička za výhodnú cenu 101.55 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3434.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 70 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips CRANE 66710/30/16 stolná LED lampička

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie