Informácie o PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE a recenzie

PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE Lampička JAKE je vhodná do detskej izby a je inšpirovaná filmom. Vylúdia úsmev na nejednej detskej tváričke. - Výrobca: PHILIPS - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 71769/05/16 - Materiál: plast - Farba: multikolor - Zdroj svetla: integrovaný LED modul, 1 x 0,1W + 3 x 0,3W - Výška: 11,8 cm - Priemer: 11,5 cm - Prac… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE
Cena
14.26 €
Dostupnosť
Skladom 25.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE za výhodnú cenu 14.26 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3327.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 82 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS DISNEY detská lampička LED 71769/05/16 JAKE

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie