Recenzia PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel

PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel Stolná lampa Ariel DISNEY je vhodná do detskej izby. Je vybavená veľmi širokou paletou farieb. Môžete osvetliť izbu do akejkoľvek farby. Zo série DIESNEY je dostupných viac svietidiel rôznych typov a farieb. -Výrobca: PHILIPS -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 71704/25/16 -materiál: Plast -farba: Viacfarebná -Zdroj Svetla: int… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel
Cena
24.73 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel za výhodnú cenu 24.73 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1472.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 90 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS DISNEY lampa LED 71704/25/16 Ariel

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie