Informácie o PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička a recenzie

PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička Lampička DISNEY PLANES je vhodná do detskej izby. Zo série DISNEY je dostupných viac svietidiel rôznych typov a farieb. - Výrobca: PHILIPS - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 71764/53/16 - Materiál: plast - Farba: viacfarebná - Zdroj svetla: Integrovaný modul LED / 3W - Farba svetla: 2700K teple biela - Výška: 23,7 cm… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička
Cena
22.99 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička za výhodnú cenu 22.99 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2805.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 76 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS DISNEY LED 71764/53/16 PLANES lampička

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie