Informácie o Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED a recenzie

Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED Nočná lampa MICKEY MOUSE je vhodná do detskej izby. Je v tvare Mickey Mouse zo slávnej rozprávky Mickey Mouse. Má veľmi moderne riešené zapínanie a vypínanie. -Výrobca: Philips -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 71709/30/16 -Série: DISNEY -materiál: Plast -farba: Čierna -Zdroj Svetla: 1 x LED modul, 1x1W (súčas… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED
Cena
33.46 €
Dostupnosť
Skladom 20.04.2021
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED za výhodnú cenu 33.46 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1723.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 92 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips DISNEY MICKEY MOUSE 71709/30/16 stolná lampa LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie