Informácie o Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse a recenzie

Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse Stropné svietidlo Mickey Mouse je vhodné do detskej izby. Je ladené do modrej farby. Tienidlo je zdobené farebnými obrázkami, ktoré zaujmú nejedno detské oko. Zo série DISNEY nájdete na našich stránkach veľa svietidiel rôznych druhov i farieb. - Výrobca: PHILIPS - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 71760/30/16 - Ma… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse
Cena
12.8 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse za výhodnú cenu 12.8 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 437.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 73 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips DISNEY stropné svietidlo LED 71760/30/16 Mickey Mouse

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie