Recenzia Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16

Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16 Nočná lampa Medvedík Pú je vhodná pre detskú izbu. Svítidlo je ladené do žltej barvy. Lampu tvorí mäkká postavička Medvedíka Pú. Ďalšie svietidlá zo série DISNEY nájdete na našej webovej stránke. Ponúkame vela svietidiel rôznych druhov a farieb. Svietidlo sa nabíja bezkontaktne cez nabíjaci podložku. -Výrobca: Philips - Úplne nový výrobok v pôvodnom bal… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16
Cena
38.16 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16 za výhodnú cenu 38.16 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 85.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16 Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 95 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips DISNEY WINNIE LED lampa 71705/34/16

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie