Recenzia Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié

Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié Stropné osvetlenie Ecomoods je vhodné na vonkajšie osvetlenie. Má moderný vzhľad a luxusný dizajn. Tvarovo pripomína guľu. V rovnakej sérii možno nájsť viac svietidiel podobného typu. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 30856/31/16 - Rad: Ecomoods - Materiál: kov / plast - Farba: biela - Svetelný zdroj: 1x… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié
Cena
16 €
Dostupnosť
Skladom 28.05.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié za výhodnú cenu 16 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 309.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 73 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips Ecomoods 30856/31/16 stropné osvetlenié

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie