Recenzia Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44

Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44 Nástenné svietidlo Ecomoods je vhodné i na vonkajšie použitie. Má moderný vzhľad a luxusný dizajn. V rovnakej sérii možno nájsť viac svietidiel podobného typu. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 16905/87/16 - Rad: Ecomoods - Materiál: kov / plast - Farba: šedá - Svetelný zdroj: 1x2G11, 24W (ús… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44
Cena
75.36 €
Dostupnosť
Skladom 28.05.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44 za výhodnú cenu 75.36 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1628.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44 Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips Ecomoods ARCADE 16905/87/16 nástenné svietidlo IP44

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie