Recenzia Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster

Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster Závesný luster ROUSSEAU je vhodný do obývacej izby alebo jedálne, kde sa dá zavesiť nad jedálenský stôl. Skladá sa z 5 svietidiel pevne spojených ku dizajnovo ohnutým kovovým tyčiam. -Výrobca: Philips -úplne Nový produkt, v originálnom balení -Ident. č.: 38206/06/10 -materiál: Kov / sklo -farba: Patina / odtieň bielej -Zdroj Svetla: 5xE14, 4… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster
Cena
57.91 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster za výhodnú cenu 57.91 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 754.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 90 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips ESEO ROUSSEAU 38206/06/13 závesný luster

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie