Informácie o Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster a recenzie

Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster Závesný luster FAIRY je vhodný do detskej izby. Vzhľadom pripomína vílu, ktorá má ružový kloubouček a šatôčky. V ruke drží čarovnú paličku. Dievčatká budú z tohto lustra šťastím bez seba. -Výrobce: Philips -Úplne nový produkt, v originálnom balení -Nr.kat: 40279/55/16 -materiál: kov / plast -farba: viacfarebná -Zdroj svetla: 1xE27, 20W (úsporná žia… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster
Cena
33.46 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster za výhodnú cenu 33.46 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3097.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 89 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips FAIRY 40279/55/16 závesný luster

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie