Informácie o Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 a recenzie

Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 - Výrobca: Philips - Nový tovar, v originálnom balení - Ident. číslo: 53069/48/16 - Materiál: kov - Farba: hliník - Zdroj svetla: 3 x G9, 3 x 42W (súčasť balenia) - Farba svetla: teplá biela - Svetelný tok: 630 lm - Šírka: 19,4 cm - Dĺžka: 76 cm - Výškovo nastaviteľné: - max 150 cm - min 0 cm - Cena poštovného je nezávislá n… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9
Cena
145.2 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 za výhodnú cenu 145.2 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3504.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 89 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips FAST FUTURA 53069/48/16 visiace svetlo G9

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie