Informácie o Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo a recenzie

Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo Stropné svietidlo InStyle je vhodné do spálne, chodby alebo pracovne. Má pohyblivé kĺby, takže môžete lúč svetla nasmerovať do požadovaných smerov. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 57906/48/16 - Materiál: kov - Farba: hliníková - Svetelný zdroj: 2 x LED modul, 2 x 7,5 W (v cene) - Farba svetla: 2700K (… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo
Cena
52.09 €
Dostupnosť
Skladom 27.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo za výhodnú cenu 52.09 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1132.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 83 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips InStyle 57906/48/16 stropné LED svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie