Informácie o Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 a recenzie

Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 40546/17/13 Materiál: kov Farba: matný chróm Zdroj svetla: 3 x modul LED, 3 x 6W (je súčasťou balenia) 6W LED = 56W tradičné žiarovky Farba svetla: teplá biela Regulovateľná výška: max: 150 cm, min: 0 cm Dĺžka: 98,2 cm Šírka: 14 cm Váha: 4,63 Kg Cena poštovného je nez… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13
Cena
297.2 €
Dostupnosť
Skladom 20.04.2021
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 za výhodnú cenu 297.2 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 40546/17/13 3784.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 95 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips InStyle ATTILIO závesné svietidlo 40546/17/13

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie