Recenzia Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED

Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED Luster BENSON je vhodný do obývacej izby. Skladá sa z 6 svietidiel spojených pevne na kovovej tyče. Svietidlá majú pohyblivé kĺby k efektívnejšiemu osvetlenie miestnosti. Luster je dostupný vo viacerých farebných variantoch. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 37916/17/16 - Materiál: kov / plast - Farba: Saténo… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED
Cena
130.65 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED za výhodnú cenu 130.65 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 947.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 71 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips InStyle BENSON 37916/17/16 luster LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie