Informácie o Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa a recenzie

Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 42220/31/16 Materiál: kov / plast - Farba: biela Zdroj svetla: 6xModul LED / 2W (v cene) 2W LED = 25W tradičné žiarovky Svetelný tok - 640i Farba svetla: teplá biela Výška: 155,5 cm Šírka: 130,6 cm Hĺbka: 32 cm Hmotnosť: 8,65 kg Svetlo je vybavené stmievačom… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa
Cena
290.69 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa za výhodnú cenu 290.69 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3509.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 93 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips InStyle LOLLYPOP 42220/31/16 stojaca lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie