Recenzia Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W

Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W Visacie zámky luster KICO GIRAF je vhodný do škôlky. Roztomilé žirafy pripomína zaoblené uši a zelený klobúk. Deti určite milovať Toto svetlo. -Výrobca: Philips-A úplne nový výrobok v pôvodnom balení-Ident: 40592/55/16A-séria: KICO-Materiál: kov/plast-Farba: vícebarvená-Svetelný zdroj: 1xE27 20W (úsporná žiarovka je zahrnuté v cene)-Ľahká farieb… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W
Cena
25.9 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W za výhodnú cenu 25.9 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 94.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 92 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips Kico GIRAF 40590/55/16 -lampa wisząca- 20W

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie