Informácie o Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster a recenzie

Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster Závesný luster KICO Topico je vhodný do detskej izby. Pripomína roztomilú myšku s veľkými ušami. Deti sú z lustra nadšené. Iste oceníte aj iné svietidlá z rovnakej série. -Výrobca: Philips -úplne nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 41023/87/16 -Série: KICO -materiál: Kov / plast -farba: Sivá / biela -Zdroj svetla: 1xE27, 20W (vrá… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster
Cena
37.54 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster za výhodnú cenu 37.54 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1539.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 76 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips KICO TOPICO 41023/87/16 závesný luster

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie